19 de febrer 2008

Pebrots farcits

Com que som bons catalans i el bacallà va car, ma mare proposa farcir els pimientos del piquillo amb carn:

Pots bullir uns 100 o 150 grams d'arròs i escorre'l. Després passes per la paella trocets de saltsitxes petites o millor carn picada de porc (100 gr.) o de vadella i quan sigui rosset i afegeixes ceba picadeta i una mica de tomàquet, si vols, però crec que no hi cal.
És com si fessis un "picadillo" per omplir les esbarginyes. Quan tinguis fet el picadillo i afegeixes l'arròs. No hi posis molt arròs, sino que aquest et serveixi per lligar amb la picada de carn i et quedi con una mena de pasta. mb això ja pots omplir els pebrots i després fàs una salseta de tomàquet, amb ceba i una mica d'all, si vols, i ja està.

Si els voleu farcir, com és tradicional, amb bacallà, heus aquí la recepta: brandada de bacallà

1 comentari:

TAU ha dit...

Això és fantàstic! I jo que he oblidat el costum i la paciència (i les receptes dins del meu cap) de cuinar ara ja tinc un lloc de referència per quan tinc gana!
Aquestes coses s'avisen. A més tens un blog que es privat!!
Petons