11 de juliol 2010

Rissotto de verdures

Mai havia fet un rissotto. Sé que és complicat, i donat que aquí a Màlaga, al pis de la residència, compto amb quatre estris de cuina comptats, no sé si aquesta recepta es pot considerar com a tal. He hagut de fer meravelles amb el que tenia! I ha quedat prou bo.

Ingredients:

Espàrrecs verds
Pastanaga
Bolets
Arroç rodó
Parmesà
Caldo


Netejar i pelar les puntes dels espàrrecs (treure les parts més dures). En una paella, posar-los a fregir juntament amb els bolets tallats a trossos. Mentres, en una altra paella, posar a sofregir una ceba, un all i la pastanaga tallada a trossets. Posar el caldo a bullir, en la proporció necessària per fer un arròs (que el líquid el cobreixi un cop posat a la paella). Quan el sofregit estigui fet, tirar-hi la quantitat d'arròs desitjada, donar un parell de voltes, i tirar-hi el brou. Deixar-ho coure. Quan falti poquet per estar fet, tirar-hi els espàrrecs i els bolets, ja fets, i finalment el parmesà. Remenar i servir.


Recordo que la Nuri en va fer un quan vaig sopar amb ella i el Marc a Dublín, i recordo que no parava de remenar, que va quedar espès, però sobretot, que estava molt bo. Quina recepta seria? Idees?