La recepta de la suegra del cocido de verano, en versió simple per fer a l'olla a pressió. Té la particularitat que l'all s'incorpora al final en un majado que també duu vinagre i que cada comensal es serveix a voluntat. En la versió original el tomàquet anava al majado, però jo l'he traslladat al plat principal.
la meitat d'un tros de carbassa (el típic tros que et venen a la fruiteria)
mongeta tendra, uns 100 g
una pastanaga
un grapat de cigrons cuits per persona
una mica de xoriço i morcilla
mig tomàquet
mitja cullerada de pebre vermell
aigua o brou (si es fa amb aigua, afegir-hi sal)
Pel majado: all, comí, vinagre
1) Pelem i tallem la carbassa, tallem el tomàquet, les mongetes i els embotits.
2) Ho posem tot a l'olla a pressió (menys els cigrons) i ho coem uns 10 minuts.
3) Mentrestant fem un majado amb el morter: aixafem una dent d'all pelada, una mica de comí en gra i un raig de vinagre. Hi afegim també uns quants cigrons per ajudar-nos a fer la pasta.
4) Obrim l'olla, barregem els cigrons amb la resta i servim. El majado, el deixem a taula perquè cadascú se l'afegeixi.
És una recepta ideal criatures, de cullera, molt gustosa i MOLT pràctica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada