19 d’agost 2010

Hummus

La Rocío va dur a terme una recepta d'hummus doblement deliciosa per com de fàcil era de fer. No teníem tahina, però estava bona igual.

Cigrons (bullits)
Tahina
Oli
Julivert
Llimona
All (si es vol)

Primer rentem els cigrons ja bullits, i els hi treiem la funda, un a un, no és difícil, no us cregueu. Els posem en un pot amb un raig d'oli i el suc d'una llimona, sal, julivert, un all i una mica de tahina (una cullerada, potser, no sé ni quin aspecte té la famosa tahina, així que quan sàpiga la quantitat ja us ho diré). Triturem. Si queda massa espès, hi afegim una micona d'aigua. Ha de quedar un puré molt fi.


Per servir-lo, en un bol amb una mica de pebre vermell dolç i acompanyat de pa de pita!

1 comentari:

TAU ha dit...

Hola! Creu crec que hi hauries de posar sal, no? :9