06 de setembre 2010

Melitzana

És albergínia en grec, s'escriu així: μελιτζάνα segons Sant Google. I també és un entrant a l'estil de l'hummus que es menja amb pa de pita...

Posem l'albergínia al microones, l'objectiu és que es faci toveta. Quan rebenti (sic), la buidem, talment com si anéssim a fer albergínies farcides. Ho posem en el recipient on ho batrem juntament amb mig pebrot vermell, un tros de formatge feta i un raig d'oli. Sal al gust.


Aquesta recepta és treta d'una videoconferència d'Skype amb un senyor que al seu torn la va provar per primera vegada a un hindú de Lavapiés. Qualsevol semblança amb la realitat és doncs pura coincidència.

1 comentari:

Na Galaena ha dit...

Diu el Jose: "Lo de echarle hierbabuena es algo opcional. Y medio pimiento rojo, bueno, te dije que si era muy grande, como suelen ser los pimientos que venden individualmente en los supermercados, mejor un cuarto. Y para comérselo, lo mejor es con pan de pita. A mí me gusta cortarlo en triangulitos y meterlo unos minutos en el horno para que de sensación de recién hecho y crujiente."