17 de febrer 2010

Pastís de carbassó

Bàsicament és com una sopa de carbassó però tipo pudding, que es pot menjar amb forquilla i ganivet.

2 ous
3 formatgets
2 carbassons
dos o tres cebes
sal i pebre

En una cassola o pot posar-hi una mica d'oli i quan estigui una mica calent tirar-hi la ceba tallada una mica fineta i sofregir-ho, després afegir el carbassó tallat con per a fer truita. Tot junt qye es vagi fent anant-ho remanat fins que estigui ben tou (mínim 10 minuts).
Quan ja està tovet i fora del foc, afegir-hi els dos ous batuts, sal, pebre i els formatgets. Triturar-ho tot i posar-ho en un motlle de vidre que pugui anar al microones. Posar-ho 10-12 minuts a 600W (no a la màxima potència).
Es pot menjar tebi o fred.

1 comentari:

Xavier ha dit...

Jo et faig una mossegada a aquest pastís que fa molt bona pinta!!!

;)