14 d’octubre 2008

Truita de patata i POMA!


La truita de patates és el primer que es cuina quan un és a l'estranger. Més que menys sempre agrada i no nhi ha dues d'iguals.

Hi ha alguns trucs per aque surti bé. Aquesta, concretament, és una truita de patates passada per terra!

Un consell que he anat sentint ultimament consta de la manera de tallar les patates: Enlloc de tallar-les completament amb un ganivet, s'arrenquen els trossos uns de altres amb les mans per a que es quedin mig trencades i surti el midó, que, en fregir dóna un gust bastant bo.

L'altre consell és que, en cuinar-la, a la truita de patates se li pot afegir gairebé qualsevol cosa. A la Xina vaig veure, en un restaurant Italià, una truita de patates feta amb espaguetis ¬¬'. A bèlgica la vam cuinar amb poma (més o menys com la ceba a parts iguals o fins i tot més) o, evidentment, es pot cuinar amb esbergínia.

A veure qui és el primer llest que s'atreveix a fer una truita de patates dolça, de fruites o alguna cosa així! Segur que ja hi ha hagut algú!

A experientar!!!

1 comentari:

Na Galaena ha dit...

M'acaben de xivar que si tires una mica de llevadura a l'ou la truita creix i surt més esponjosa! Quina gran idea, oi? Es veu que durant la postguerra ho feien quan no tenien prou ous.