12 de setembre 2007

Cóc ràpid

En Joan a les seves hores de feina matava marcianos, i a les lliures feia cócs ràpids. Si és que a Tarragona sí que en saben...

Aqui va la receta de mi coc rapid!!!!

• 2 iogures (naturales o de limon, yo en este le he puesto de fresa pero bueno).

• y con la mesura del iogurt le pones: 6 de harina, 4 de azucar, uno de aceite de oliva.

• 6 huevos batidos

• 2 sobres de los polvos esos para subir el pastel (creo q cada sobre es de 12 gr? no estoy seguro)

• si quieres la piel de limon rayada


Suposo que llavors va tot al forn i llestos...

Per cert, la recepta està en castellà perquè el coc va agradar tan a la petita comunitat internacional de la feina que tothom la hi demanava...

6 comentaris:

Unknown ha dit...

mmmmmmm q bo!!! jejejej doncs si aqueta es la recepta, mitja hora al forn a 180 graus, i despres tancar el forn i no tocarlo gaire. Es més bo menjar-lo al dia següent!
Cheers!

Anònim ha dit...

mmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

aixo per quantes prsones es?¿

No tot són postres ha dit...

a les comarques de Tarragona, coc, calçots, romeco i moltes altres meravelles culinàries.
Per cert aquest coc que vàreu fer debia ser enorme!!!
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Jo us recomano el bisbalenc, una meravella de les comarques gironines. També molt fàcil i ràpid de fer. Només cal massa de pasta de full, cabell d'àngel, pinyons i un ou. S'estén la massa, es posa el cabell d'àngel per sobre i s'enrotlla com un braç de gitano. Es pinta amb ou per daurar-lo i es posen els pinyons per sobre. Llavors és com el cóc, mitja hora al forn a 180 graus i llestos. Fàcil oi?

novetats tortosa ha dit...

Anònim.....
Ole la teua recepta.
A tortosa ha triunfat, molt bo.
Aquí fem els pastissets amb cabell d'angel, nyam nyam nyam i al vore la teua recepta amb cabell tambè...
Dic anem a provar-ho, i agradat molt.
Gracies 1000 ;-)