02 d’abril 2011

Amanida de musclos a la vinagreta

Extremadament fàcil i ràpid de fer, queda molt vistós en un sopar d'aquests de "cadascú que porti alguna cosa!", com el de retrobament que ahir vam fer a casa la Júlia


1 kg de musclos (poden ser de roca, més petits i gustosos) o dels altres (més barats i grans)
1 pebrot verd
1 tomàquet
1 ceba
oli
vinagre
sal
pebre o tabasco (opcional)

Bullir els musclos (es pot tirar un raig de vi blanc a l'aigua perquè quedin més bons), tallar les verdures molt petitetes i posar-les en un bol on les amanirem amb força oli, vinagre i sal (i pebre o tabasco si volem un toc exòtic). Col·locar els musclos en una plata (arrenca'ls-hi una de les tapes) i tirar-hi la vinagreta per sobre de manera que quedin unes quantes verduretes a cada musclo. Deixar a la nevera una estona abans de servir.

Això sí, compte que si us agraden, els musclos són com pipes i pots acabar amb mal de panxa per empatx!

1 comentari:

Na Galaena ha dit...

Avui he comprat clòtxines al mercat, es veu que són uns musclos més petits però més gustosos típics de la zona de València. Tinc intenció de cruspirme'ls amb forma de salpicón, a veure què tal!