En Joan a les seves hores de feina matava marcianos, i a les lliures feia cócs ràpids. Si és que a Tarragona sí que en saben...
Aqui va la receta de mi coc rapid!!!!
• 2 iogures (naturales o de limon, yo en este le he puesto de fresa pero bueno).
• y con la mesura del iogurt le pones: 6 de harina, 4 de azucar, uno de aceite de oliva.
• 6 huevos batidos
• 2 sobres de los polvos esos para subir el pastel (creo q cada sobre es de 12 gr? no estoy seguro)
• si quieres la piel de limon rayada
Suposo que llavors va tot al forn i llestos...
Per cert, la recepta està en castellà perquè el coc va agradar tan a la petita comunitat internacional de la feina que tothom la hi demanava...
6 comentaris:
mmmmmmm q bo!!! jejejej doncs si aqueta es la recepta, mitja hora al forn a 180 graus, i despres tancar el forn i no tocarlo gaire. Es més bo menjar-lo al dia següent!
Cheers!
mmmmmmmmmm
aixo per quantes prsones es?¿
a les comarques de Tarragona, coc, calçots, romeco i moltes altres meravelles culinàries.
Per cert aquest coc que vàreu fer debia ser enorme!!!
PTNTS
Dolça
Jo us recomano el bisbalenc, una meravella de les comarques gironines. També molt fàcil i ràpid de fer. Només cal massa de pasta de full, cabell d'àngel, pinyons i un ou. S'estén la massa, es posa el cabell d'àngel per sobre i s'enrotlla com un braç de gitano. Es pinta amb ou per daurar-lo i es posen els pinyons per sobre. Llavors és com el cóc, mitja hora al forn a 180 graus i llestos. Fàcil oi?
Anònim.....
Ole la teua recepta.
A tortosa ha triunfat, molt bo.
Aquí fem els pastissets amb cabell d'angel, nyam nyam nyam i al vore la teua recepta amb cabell tambè...
Dic anem a provar-ho, i agradat molt.
Gracies 1000 ;-)
Publica un comentari a l'entrada