06 de juny 2009

Pasta amb verdures pseudoconfitades

Aquesta recepta la hi vaig veure per primera vegada al Pedro, un company GM de Blizzard, un dia que vam organitzar un sopar improvitzat al seu pis de 20 m2.

Tallem a rondanxes una pastanaga i un carbassó, i a llunes una ceba. Posem una olla al foc amb un bon raig d'oli i hi tirem les verdures. S'ha de deixar tapat que es vagi fent a foc molt lent. La idea no es que es fregeixin, si veiem que passa això hi afegim oli. Mentrestant fem la pasta, a mi m'agrada que sigui farcida, raviolis farcits de pernil salat, per exemple. Si no es farcida sempre podem afegir unes quantes làmines de pernil després, per decorar i donar gust. Quan les verdures estiguin quasi fetes, hi afegim panses i pinyons. Després la pasta escorreguda, ho remenem tot i ho retirem del foc. A l'hora de servir, s'hi tira un raig d'oliva verge, i potser tomàquets cherry o el pernil salat, segur que no hi sobren pas.

Llegint el bloc de Buenas Migas, m'he adonat que és una manera ràpida de confitar les verdures! Perquè sí, queden més aviat dolces. La próxima vegada confitades íntegrament!

2 comentaris:

TAU ha dit...

Es genial això de tallar una ceba a llunes!!!

TAU ha dit...

Plat genial, segur que és molt bo. Llàstima dels olis de per aquí...