Vaig comprar unes pomes. L'etiqueta resava: "Royal Gala". Sí, sí. Eren més farinoses...! I sense cap gust, semblava que mengessis fusta. Així que vaig decidir aplica'ls-hi aquest tractament d'emergència:
Forn. A 170 º. Poma. Amb un ganivet fem un tall rodejant el pecíol i el treiem com si d'un barret es tractés. Omplim l'orifici de sucre (25 gr. aprox). Si en tenim, hi tirem un raig de licor, per exemple coñac (jo ho vaig fer amb kirch i va quedar bo igual). Tapem. Safata. Raig d'aigua, mig dit. Hi posem les pomes. Cap al forn. 20 min aprox. Quant estiguin tovetes i el sucre haig supurat, están fetes.
Missió acomplerta!
Forn. A 170 º. Poma. Amb un ganivet fem un tall rodejant el pecíol i el treiem com si d'un barret es tractés. Omplim l'orifici de sucre (25 gr. aprox). Si en tenim, hi tirem un raig de licor, per exemple coñac (jo ho vaig fer amb kirch i va quedar bo igual). Tapem. Safata. Raig d'aigua, mig dit. Hi posem les pomes. Cap al forn. 20 min aprox. Quant estiguin tovetes i el sucre haig supurat, están fetes.
Missió acomplerta!
3 comentaris:
Amb el Jose les vam provar un dia amb vi, que és com a ell li agraden. Bàsicament, els hi buida el cor, i hi posa força vi i no tant de sucre. Estaven ben bones!
Ja sé el seu truc!! No és sucre, el que hi posa, és mel! Van quedar boníssimes! Gràcies!!
Avui les he provades amb jägermeister, han quedat molt bones també! A més, com que el jägermeister és un bon digestiu, és com el postre perfecte :P
Publica un comentari a l'entrada