26 d’octubre 2008

Patates a la riojana

"I ja menges?", "Ja has dinat?", "Ja menges patates? I fruita?". Aquestes són frases que es repeteixen de manera més o menys habitual en les converses telefòniques mare-filla quan la segona resulta que viu feliçment independitzada i la primera amb prou feines s'ho creu. Per evitar-les, us proposo una recepta fàcil i d'allò més calòrica a mode de contraatac.

Fer un sofregit amb ceba i all, afegir-hi més tard uns quants tacos de xoriço i finalment una mica de tomàquet triturat. Es pelen i s'hi afegeixen un parell de patates trossejades i aigua que amb prou feines les cobreixi, es tapa i es deixa fent xup-xup una estoneta fins que les patates estiguin bullides. A part, es pot cuinar un ou poché per acabar de rematar el plat, i també es pot aprofitar per desfer-hi unes tires de formatge, com més pudent millor :P

2 comentaris:

TAU ha dit...

sona molt bé! i no tan calòric! Tot i que ja saps que jo i el Xorisso!!!
Sempre hi puc posar esbergínia, va bé enlloc de qualsevol cosa!

No tot són postres ha dit...

Poseu-nos fotos d'aquests àpats que feu!!!!
com us cuideu.
PTNTS
Dolça