Aquesta és l'adaptació de vàries receptes d'internet als ingredients i utensilis que hi ha actualment a la casa de Mumbai. Respon a la pregunta que tots ens hem hagut de fer alguna vegada: "I ara què faig amb la col que sobra?".
unes quantes fulles de colcebauna espècie de xoriço picant típic de Goa que hem batejat com a "morcilla de Goa"un grapat de cigrons cuits (veure cigrons estofats)Opcional o en comptes dels cigrons: una mica de pa sec remullat amb lletpastanagamig pebrot vermell i mig de verdoli d'oliva i de fregirsal i espècies: orenga, comí, farigola, romaní, herbes de Provença... el que es vulgui!1) Netejar i bullir unes quantes fulles de col evitant que no es trenquin. Reservar.2) Sofregir la ceba, el pebrot, la pastanaga, el xoriço. Afegir-hi les espècies.3) Triturar els cigrons juntament amb les verdures.4) Fer farcellets amb la massa i les fulles de col. Aquí és on la meva recepta es va començar a torçar, bàsicament perquè les fulles eren molt petites i no s'aguantaven i la massa estava massa calenta. El que va passar és que es van desfer una mica massa al fregir-les. Així que aquestes són les propostes de cara a la versió 2.0: guardar la massa una estona a la nevera, fer servir més d'una fulla per cada farcellet o un escuradents per aguantar-los.5) Arrebossar amb ou i farina de galeta (nosaltres vam fer servir farina de llenties perquè de l'altra no n'hi ha).6) Fregir a la paella.
Tot i que falta millorar-la, la massa de gust estava molt bona. Crec que quedaria molt bé com a farciment d'empanadilles...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada